• Renovado
De înaltă calitate 35CM fund Plat din fonta tigaie de modă veche manuală fără acoperire pan

De înaltă calitate 35CM fund Plat din fonta tigaie de modă veche manuală fără acoperire pan

RON 395.00
RON 395.12
-0 %
Disponibil pentru ordine

În stoc


China fabrica de aprovizionare
35 CM fund Plat din fonta tigaie de modă veche manuală fără acoperire pan
Produsele vor fi trimise prin
AE_Standard/SPSR/CPAM/AE_Premium/EMS/Fedex/TNT/UPS/DHL/ETC.Voi alege una mai buna metoda de transport maritim pentru comanda dumneavoastră.
Ai nevoie doar de a alege cel mai mic transport de marfă.
NET greutate : 5.8 KG
Atunci când vei ajunge fontă produs. verifica daca produsul este sau nu rupt din timp de transport. Dacă vremea este foarte rece, atunci când vei ajunge coletul inapoi din exterior, nu pune wok-ul direct pe foc, La temperatura camerei pentru o perioadă de timp cu Privire la bunurile greutate Fiecare lot pot fi diferite în greutate, Aceasta nu va afecta calitatea bunurilor de UTILIZARE :
După oala de fiert : o Nouă oală de fontă trebuie să fie fiert înainte de utilizare!
După cum este descris mai jos :
În primul rând,curat oală nouă bine. În al doilea rând, călește-o la foc mediu până când nu există nici apă în ea. Apoi se reduce la foc mic(nu se stinge)și se toarnă niște ulei de gătit. Ridica un țesut cu betisoarele sau o pensă. De asemenea, puteți dip țesutul în unele ulei pentru a unge fiecare colț al vasului pentru 3 până la 5 minute în loc de ungerea cu ulei dar fii atent fierbinte. Dacă aveți de porc, vă sugerăm să utilizați-l pentru a termina etape menționate mai sus. Oala poate fi folosit în mod normal după răcire naturală.(Procesul de oala de fiert pot fi efectuate de peste si peste din nou. De două ori sau de trei ori, este cea mai buna recomandare.)
Pentru că este nou, ceva sfaturi trebuie să fie utilizate pentru a face să fie lipeasca în faza inițială de a utiliza. Călește-o la foc mare, după ce a fost curățat până când nu există apă în ea. Se toarnă niște ulei de gătit la foc mediu, dupa ce este complet uscat. Adauga unele ingrediente după ulei de căldură. Cina pot fi fierte la foc mic sau mediu. Astfel se economisește timp, efort și bani.(ultra-puternică capacitate de stocare de fonta. Foc mediu, se aplică după ce potul fiind de mare încălzită sau va duce la pierderea de substanțe nutritive, cu mare căldură.) Potul ar trebui să fie spălate curat și uns cu un strat subțire de ulei vegetal, după ce a fost folosit pentru a face mai bine pentru a utiliza.
Notă : produsele Alimentare ar trebui să fie eliminate de îndată ce este gătit pentru a evita rugina și fier miros.
Apă caldă ar trebui să fie folosit pentru a curăța oală și călește în apă după ce a fost folosit. Este mai bine să frotiu un strat de ulei vegetal.
Dacă nu este utilizat pentru o perioadă lungă de timp, frotiu un strat subțire de ulei vegetal peste ea în conformitate cu pașii de oală de fiert.
Daca este ruginit, degresare tampon înmuiat niște sare poate elimina rugina si mirosul. Acesta poate fi recuperat nou prin efectuarea pașii de oală de fiert.
nu folosiți detergent,nu folosi o perie de metal pentru a curăța wok

Specificație

culoare:
fără capac, capac din lemn
Tip:
Tigăi
Capac Vas De Tip:
Fără Acoperire Oală
Material:
fonta
Tip Wok:
Non-acoperire
de acoperire oală:
NA
Nume De Brand:
FERICIT CZY
Caracteristică:
Eco-Friendly
Aplicabile Aragaz:
Generale de Utilizare pentru Gaze și Aragaz cu Inducție
Tip De Metal:
fonta
Numărul De Model:
35JG
Tigăi Tip:
Tigăi & Grill Tigăi
certificare:
CIQ

Selecția clientului

Upspirit Mini Tigaie Formă Rotundă Din Aluminiu, Tigăi & Gratarele Se Prăjește Friptură Pan Ou Oala Doar Pentru Aragaz De Bucătărie.
  • Renovado

Upspirit Mini Tigaie Formă Rotundă Din Aluminiu, Tigăi & Gratarele Se Prăjește Friptură Pan Ou Oala Doar Pentru Aragaz De Bucătărie.

RON 38.00 59.00

========== Despre Vânzător ==========Brand De Top VânzătorUpspirit Co Ltd a fost stabilit pentru 10 aniDeschis 4 ani, magazinul de la Aliexpress, până la 300000 de ordine a fost finalizat în 2018Cuțit De Bucătărie Bakeware Instrumente De Bucatarie, TacamuriDrinkwareUpspirit Mini Tigaie Formă Rotundă Din Aluminiu, Tigăi & Gratarele Se Prăjește Friptură Pan Ou Oala Doar Pentru Aragaz De Bucătărie.Nume : Upspirit Mini Tigaie Material : Aluminiu Culoare : Rosu, Verde, Albastru Dimensiuni : DiametruÎnălțime : 123.5 cm / 4.72"1.38", 143.9 cm / 5.511.54", 163.6 cm / 6.301.42" Greutate Netă : 12cm / 4.72" : 116g 14cm / 5.51" : 135g 16cm / 6.30" : o greutate de 168g Pachetul Include : 1Upspirit Mini TigaieNotă : vă Rugăm să rețineți că toate mărimile și culorile pot avea o mica abatere de manuale de măsurare și de afișare a ecranului.100% de Brand nou și de înaltă calitate din Aluminiu Tigaie Nonstick Acoperite de Bucătărie Panela Friteuza...