• Renovado
Creative Gol Fluture DIY Pumn de Hârtie pentru Card de Scrapbooking Relief flori de Frontieră relief mașină de Rechizite Școlare

Creative Gol Fluture DIY Pumn de Hârtie pentru Card de Scrapbooking Relief flori de Frontieră relief mașină de Rechizite Școlare

RON 69.20
Disponibil pentru ordine

În stoc


* Nume produs : [foarte mare] este gol relief relief dispozitiv
* Dimensiune : 11.2x7.5x9.9 cm
* Material : plastic ABS + aliaj
* Se trasează dimensiune : 4.4-4.7 cm [lungime maximă]
* Greutate produs : 500g
* Toate produsele noastre au fost luate în natură, a fost de a minimiza aberatiile cromatice, dar pentru că lumina cauzele și rezoluție de calculator diferite marci expuse de culoare pot fi diferite.
* Acest produs este o carcasa de plastic este de culoare aleatorii de livrare
1. Alege dumneavoastră preferat o floare de model.
2. Se pune hârtie de plat într-o floare decalaj, vor exista câteva determinată înainte de a apăsa pe hârtie în intervalul [model în relief Sertizare cumpăra noi urme de ulei, este un fenomen normal, este recomandat să utilizați câteva pentru a încerca să joace, să fie urme de ulei nu Avem un produs finit].
3. ferm cu palma de o presiune, poți să te joci un model.
4. De relief model prin combinarea, lipire, vopsire, etc., combinat cu dantelă tăiate, limita, un colț de flori, creioane colorate, etc., bucurați-vă de o mulțime de imaginație rafinate obiecte de artă lucrate manual de așteptare pentru tine pentru a finaliza .

Specificație

Material:
Materiale plastice
Numărul De Model:
Mid

Selecția clientului