• Renovado
Bascula Capac Pentru BMW s 1000 rr 2009-2017 de Curse Plin Fibra de Carbon Diagonal

Bascula Capac Pentru BMW s 1000 rr 2009-2017 de Curse Plin Fibra de Carbon Diagonal

RON 809.00
RON 851.80
-5 %
Disponibil pentru ordine

În stoc


Toate noastre produse din fibra de carbon sunt acum realizate cu Autoclava proces.Cel mai înalt nivel de vid uscat și fierbinte apăsați turnare în forme. Multe piese sunt acum tăiate cu noastre de stat-of-art Mitsubishi Brațe Robot sau CNC cu jet de apă masini. Este usor, are de înaltă rezistență, rigiditate mare, de înaltă rezistență la tracțiune, câmpie înaltă de grade, rezistenta la temperaturi ridicate și cele mai bune luciu. Produsul suprafața este acoperită cu anti UV ultraviolete, astfel încât suprafața transparentă strat poate fi rămâne la fel de strălucitoare ca noi. Ușor de instalare.Cele mai multe dintre noastre de carbon produse sunt direct bolt-on înlocuire de piese OEM. 100% fibra de carbon, material fabricat produse înapoi de imagine.
Pentru BMW s 1000 rr 2009-2017
Avem de a face stricte de testare înainte de a terminat și instalați-l pe bicicleta.Vă rugăm să cumpere cu încredere.Dacă aveți probleme tehnice,vă rugăm să ne contactați.
În mod normal, ne va livra elementul în termen de 1-7 zile lucrătoare după ce tranzacția este finalizată.Dar dacă elementul ar trebui să fie dispusă să producă vom e-mail să-ți spun.Vă rugăm să ne permit de 15 zile lucrătoare pentru livrare. Va vom trimite datele de expediere la adresa dvs. de email și să pleci cât mai curând posibil. Am expediat în întreaga lume.Dacă veți găsi nu există nici o exprima în țara dumneavoastră,vă rugăm să ne contactați și să ne spuneți care exprimă ai nevoie.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a a trimis la tine de la express. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă după ce ați terminat de plată vă Rugăm să mi e-mail în primul rând pentru exact costul de transport maritim, dacă doriți pentru a navei prin alt mod de transport sau să cumpere mai mult de un articol.
Notă : taxe de Import,impozite și taxe nu sunt include în elementul de preț sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri companie sau atunci când vă alegeți elementul de sus/nu le confunda suplimentare taxa de transport maritim.
Dacă aveți orice problemă,vă rugăm să ne contactați,trimite-ne cateva poze care este mai bine și mai mult,acesta ne ajuta pentru a găsi detalii problemă și a o rezolva.Vom răspuns la prima dată când vom primi mesajul. Vă rugăm să împachetați cu grijă și trimite elementul înapoi la noi în starea lor originală, cu cutie de original.Suntem producător de vin din China.Dacă sunteți în Afaceri,club sau echipa de curse și interesat de produsele noastre.Vă rugăm să ne contactați.Am dispus să coopereze cu tine. Oferim cele mai bune auto servicii de personalizare. Facebook : https : //www.facebook.com/Abracing-778914752210013/ Twitter : https : //twitter.com/abracingclub

Specificație

Turnare:
Carbonfiber
Nume De Brand:
abcarbon
Tip De Material:
Fibra De Carbon
Vopsit:
No

Selecția clientului

Din Oțel inoxidabil Anteturile de Evacuare Țeavă Pentru Honda Hornet 250 CB250 Motociclete Noi
  • Renovado

Din Oțel inoxidabil Anteturile de Evacuare Țeavă Pentru Honda Hornet 250 CB250 Motociclete Noi

RON 799.60

Numele Parte : Anteturile De Evacuare ȚeavăMontarea : Honda Hornet CB250Culoare : PlacareMaterial : otel InoxidabilPachet : Veți primi toate părțile așa cum se arată în imagine(s)Acest lucru este Aftermarket ProdNON OEMInstrucțiuni de instalare și Hardwareul NU INCLUDETe ROG, nu te aștepta / și asume acest lucru este un Element de Calitate, vă Rugăm să Cumpere OEM articol dacă doriți să obțineți prodde calitate sau nu vrei să modifice element pentru a Montării...